Veelgestelde vragen

Retourneren


Producten die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Bewaartips


De producten worden vers bereid en zijn dus op z’n best wanneer deze direct worden geconsumeerd. Brownies Heb je brownies besteld dan kunnen deze het beste in de koelkast (max. 7 dagen) of in de vriezer (max. 3 maand) worden bewaard. Uiteraard geldt hiervoor ook dat ze het lekkerste zijn wanneer ze direct worden geconsumeerd. Na deze periode kunnen wij de door ons gewenste kwaliteit niet meer garanderen. Cakes of Marminintha Heb je een cake of marmintinha besteld dan kan je deze het beste consumeren binnen 5 dagen na ontvangst. Bij voorkeur bewaren in de koelkast en 1 uur voor conspumptie uit de koelkast halen.
Verzendingen


Bestellingen worden elke woensdag verzonden. Wij werken met zoveel mogelijk dagverse producten. Zo ben jij gegarandeerd van de zo vers mogelijke brownies! Zodra je bestelling compleet is, verzenden wij deze direct naar jou! Bestellingen geplaatst voor dinsdag 14.00 worden dezelfde week nog verzonden. Helaas kunnen wij door overheidsmaatregelen of drukte bij de bezorgdiensten niet garanderen dat uw bestelling binnen 1 werkdag na verzending wordt bezorgd.
Zakelijk / Grote bestellingen


Het is ook mogelijk om grote bestellingen te plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie.